Så fungerar anslagstavlan

129 views 10

Ett enkelt sätt att få ut information, snabbt och till rätt personer. Om du väljer att hämta ett meddelande från dina e-postmallar, så fylls titel och meddelande i automatiskt. Alternativt, fyller du i titel och meddelande manuellt.

Så här gör du
Gå till Anslagstavla. Fyll i formuläret för att skapa ett nytt meddelande. Uppgifterna markerade med stjärna är nödvändiga. Utöver dessa kan du även bifoga en fil och ange hur meddelandet ska skickas (SMS och/eller via e-post).

Observera: Ditt meddelande skickas även automatiskt till anslagstavlan för alla valda kandidater. När de sedan loggar in så möts dom direkt av ditt meddelande.

Mottagare
När du skapat ditt meddelande anger du vem/vilka som ska bli mottagare. I träfflistan hittar du automatiskt alla kandidater i en rullist.

Filtrera
Ta hjälp av filtret för att gallra fram en träfflista baserad på dina sökkriterier.

Välj mottagare
Välj mottagare från träfflistan genom att klicka i rutorna i anslutning till kandidaternas namn. Om du vill skicka till alla, klicka på kryssrutan högst upp i kolumnen. Skicka sedan ditt meddelande genom att klicka på Spara knappen.