Att skapa förfrågan

332 views 13

När du bemannar så erbjuder Recruto’s verktyg flera olika sätt att söka, kontakta och boka personal. Här visar vi hur du gör en förfrågan mot en eller flera personer.

För att boka personal går du till sidan Bemanna -> Sök personal.

För att kunna skapa en förfrågan måste du matcha genom att ange datum/tider, avdelning och yrke, gör du inte detta kommer alternativet att göra en förfrågan inte att erbjudas.

Välj personal du vill skapa en förfrågan för genom att kryssa dem och klicka sedan på knappen Skapa förfrågan. I fönstret som öppnas får du möjlighet att kommunicera med din valda personal innan förfrågningen skickas.

Specifikation
Här visas dina valda datum/tider, yrken och avdelningar. Du kan även lägga till övrig info om du önskar detta.

Välj personal att fråga
Välj vem/vilka du vill kommunicera med genom att klicka i rutan i anslutning till berörd profil. Välj sedan hur du vill kommunicera (SMS, e-post och/eller meddelande via andlagstavlan). I samband med att du klickar i rutan för något av alternativen får du möjlighet att skriva en valfri text att bifoga förfrågan.

Tillsättning
Här bestämmer du hur många lediga platser du behöver tillsätta samt genom vilken metod du vill att matchad personal ska bokas.

Filter
Om sökningen inte gav några träffar går det att åsidosätta sökkriterierna under Filter. Du kan välja att åsidosätta matchning mot Schema, Avdelningar, Yrke och Kandidatfilter.

Observera: Oavsett om någon matchas matchas eller ej går det alltid att en skapa förfrågan utifrån dina valda tider, datum och yrken.

Hjälpte denna artikel dig?