Så fungerar taggar

363 views 15

Taggar används för att på ett smart och enkelt sätta en status på kandidater för att märka ut dem i träfflistor. T.ex, antag att du har valt att färgen lila ska betyda ”Bra referenser”. När du för blicken över en lista med kandidater, så ser du blixtsnabbt vilka kandidater som uppfyller detta kriterium.

Lägg till en tagg
Du kan enkelt skapa nya taggar genom att ange en färg och ett namn för taggen. Gå till Kontrollpanel -> Inställningar -> Taggar

1. Klicka på knappen Lägg till
  2. Fyll i namnet på taggen
  3. En färg har automatiskt valts åt dig, vill du ändra den så klicka på färgrutan
  4. Klicka på Spara för att slutföra

Du kan på samma sätt även redigera en befintlig tagg genom att klicka på Redigera knappen (ikon med en penna) samt radera en flagga genom att markera kryssrutan framför den och sedan klicka på Ta bort.