Flytta en kandidat till bemanningsverktyget

344 views 14

Genom att flytta kandidater till Recruto Bemanning innebär det att kandidaterna i Recruto Rekrytering blir synliga och tillgängliga för bokningar i Recruto Bemanning.

Gör så här

1. Välj vem/vilka kandidater du vill flytta till Recruto Bemanning genom att öppna deras kontaktkort.
  2. Klicka sedan på knappen Lägg till i bemanningsverktyget som du hittar i navigationen som föreställer tre punkter.
  3. I samband med flytten till bemanningsverktyget kan du redan nu ange yrke och avdelningar som kandidaterna ska få.

Du kan när som helst redigera yrke och avdelningar i bemanningsverktyget för personerna som där benämns som personal istället för kandidater. I Recruto Bemanning hamnar dessa under Kontrollpanel -> Personal -> Din Personal. Där hittar du mer information om hur man tilldelar yrken och avdelningar.