Så fungerar notiserna

63 views 1

Med hjälp av Recruto’s verktyg kan du enkelt hålla koll på alla slags händelser som sker i systemet, det kan vara allt från nya ansökningar, när du får ett nytt mail eller när en kandidat bekräftar en intervjubokning.

Du väljer själv enkelt vilka händelser du vill ha en notifikation för och hur du tar emot den. Högst upp på sidan finner du en ikon med en klocka, detta är ditt notiscenter. Här får du en snabb och enkel överblick över alla händelser som skett i systemet senaste tiden.

För att ändra vilka slags notiser du vill ta emot till tex. din telefon eller till din e-postadress klickar du helt enkelt på ikonen som ser ut som ett kuggjul.

På inställningssidan så får du en enkel överblick över alla slags notiser som finns att tillgå och du väljer själv hur och var du vill ta emot dem, du kan alltså välja att ta emot vissa notiser till din telefon via ”App Push” och andra via ”E-post” till din e-postklient. Valet är upp till dig. Klicka helt enkelt i rutorna för varje slags notis du önskar att ta, du behöver inte spara då varje val du gör sparas automatiskt.

Tänk på att ”App push” enbart fungerar om du använder Recruto’s app via din Android eller iPhone samt att du valt att ta emot push-notiser på den. För ”Web push” så är detta för din aktiva webbläsare och på samma sätt så måste du även där även godkänna att du vill kunna ta emot notifikation från Recruto’s system.

Du kan även bestämma exakt vilka enheter du vill aktivera push-notifikationerna för. Detta kan vara bra om du använder flera datorer, surfplattor eller telefoner och inte vill ha notiser skickade samtidigt till alla.