Skapa personalfrågor

90 views 7

Genom att hantera och konfigurera dina personalfrågor kan dina vikarier urskiljas lättare vid din bemanning. Du kan skapa personalfrågor som vikarierna får svara på i samband med en spontanansökan. Det finns två typer av urvalsfrågor: flervalsfrågor och textfrågor. Du kan välja om dessa ska vara obligatoriska eller ej.

Så här gör du
För att skapa en eller flera urvalsfrågor går du till Kontrollpanel -> Inställningar -> Personalfrågor.

1. Klicka på knappen Lägg till och välj typ av fråga
  2. Fyll i formuläret med din fråga samt svarsalternativ
  3. Välj om frågan ska vara obligatorisk eller ej
  4. Klicka på knappen Spara för att slutföra

En flervalsfråga kan ha ett val som svar eller flerval. En textfråga kan konfigureras att ha svar på en eller flera rader. På flervalsfrågor kan du specificera exakt svar på en fråga.