Ändra din karriärsidas utseende

365 views 15

För att ändra utseendet på din karriärsida så att det matchar din organisations grafiska profil så har du möjlighet att lägga upp din logotype, färg, ändra informationstext, rubriker för annonser och ansökningar, samt även specificera en särskild bild som används vid delning på sociala medier etc.

För att redigera din karriärsida gå till Kontrollpanel -> Konto -> Karriärsida

Ladda upp logotyp

1. Gå till sektionen med rubriken Logotyp
  2. Välj din logotyp genom att klicka på knappen för att öppna en fil på din enhet
  3. Klicka på Ladda upp för att ladda upp och spara din logotyp på din karriärsida

För att byta ut en befintlig logotyp, klicka på knappen Återställ logotype.

Färgtema
Här kan du globalt bestämma ett färgtema som matchar din organisations grafiska profil.

När du sätter ett tema så appliceras denna inte automatiskt på befintliga annonser. Om du vill ändra dessa så måste du öppna dom och sedan spara dom för att temat ska appliceras.

Delningsbild för sociala medier
Att använda en egen bild vid delning på sociala medier framhäver ditt innehåll bättre och skapar en koppling till ditt företags närvaro.

1. Gå till sektionen med rubriken Bild för sociala medier
  2. Klicka på vita fältet eller dra din bild direkt in till det för att bifoga bilden du vill använda
  3. Du får nu möjlighet att beskära och anpassa bilden så som du önskar
  4. Klicka på Spara för att spara och ladda upp bilden

Redigera texten på karriärsidan
Här ändrar du introduktionstexten som syns överst på karriärsidan. Du kan använda automatisk text för att visa t.ex. ditt företagsnamn genom att välja detta i rullgardinsmenyn i redigeringsrutan för informationstexten.

Ändra rubriker
För att ändra rubrikerna som syns ovanför din annonslista och spontanansökningar ändrar du helt enkelt fältet till valfritt värde eller rubrik.

Motivera kandidater att söka
Kanske är inte tjänsten helt rätt för kandidaten men företaget känns lockande – spontanansökningar kan göra att ni slipper annonsera i framtiden och kan hitta rätt person i kandidatbanken. Prova gärna med ett citat för att motivera kandidaterna genom att ange något under ”Extra”.

Lägg till mer information
Här kan du ge mer information om företaget så som besöksadress och vilka kollegor som väntar en. Passa på att locka kandidater genom att visa vilka förmåner företaget erbjuder.