Hantera dina bokningar

165 views 9

Under Bemanna -> Bokningar listas alla dina bokningar så att du snabbt får en överblick över dom. Som standard visas alla bokningar. Under filter kan du filtrera och göra listan mindre genom att definera sökkriterier som måste matchas.

Radera en bokning
Du kan när som helst radera en eller flera bokningar genom att använda kryssrutan för felaktiga bokningar och sedan klicka på Radera knappen längst ner på sidan.

Avboka
Om du vill göra en avbokning har du möjlighet till detta genom att använda Redigera knappen (ikon med en penna) som finns på varje bokning. Ett fönster öppnas där du får mer information om bokningen samt även möjlighet att göra en avbokning om du önskar detta.