Att boka direkt

186 views 10

När du bemannar så erbjuder Recruto’s verktyg flera olika sätt att söka, kontakta och boka personal. Här visar vi hur du gör en direktbokning av personal.

För att boka personal går du till sidan Bemanna -> Sök personal

Alternativ 1
Specificera din sökning under genom att ange datum/tider, avdelning och yrke. Vill du göra en upprepning av tiderna så kan du även ange detta samt hur långt fram i tiden dessa ska gälla. Du kan även ange om sökningen ska appliceras på ett av fälten eller alla genom att välja Matcha en eller Matcha allt

Klicka på Sök för att visa träfflistan med kandidater som uppfyller dina sökkriterier. Välj från träfflistan vem/vilka du vill boka genom att klicka i rutan i anslutning till berörd profil. Klicka vidare på knappen Boka Direkt och följ stegen för att slutföra bokning.

Alternativ 2
En bokning behöver inte föregås av en matchning. En lista med all din personal visas automatiskt när du går in på bemanningssidan. Har du gjort en filtrering eller matching innan, glöm inte att klicka på Rensa knappen först för att återställa sökresultatet.

Under kolumnen Schema ser du vem/vilka personer som är tillgängliga för arbete aktuell vecka. Du kan också välja att visa tillgänglighet för andra veckor framåt i tiden.

Om du redan vet vem/vilka du vill boka, klicka i kryssrutan i anslutning till berörd profil, klicka vidare på knappen Boka Direkt och följ sedan stegen för att slutföra bokning.