Så här fungerar Triggers

86 views 0

Vad är Triggers?

Trigger är en automatisk reaktion i ett system. När något specifikt händer, som att ny information läggs till, gör Triggern automatiskt något för att se till att allt fortsätter att fungera smidigt. Som användare av Recruto kan du automatisera uppgifter genom att konfigurera Triggers för att skapa och schemalägga händelser, vilket förenklar användningen av tjänsten.

Eftersom Triggers sköter allt automatiskt så kan man se det som att ha en liten hjälpreda i systemet som tar hand om vissa uppgifter åt dig.