Direktöverföring av annonser till Platsbanken

549 views 15

För att kunna annonsera till Platsbanken via Recruto behöver du ansöka via ditt arbetsgivarkonto hos AF om direktöverföring av annonser.

1. Logga in på ditt arbetsgivarkonto via www.arbetsformedlingen.se och klicka på “Fler tjänster” (se bild nedan) eller klicka här efter att du loggat in på ditt AF konto.

2. Klicka på “Anmäl intresse”  och fyll i formuläret enligt anvisning (se bild nedan).

När ansökan är gjord tar det 1-3 dagar innan kopplingen är upprättad. Du får ett mail från Recruto när allt är klart.

Vad är ett Sender id?

Sender ID är samma som ditt kundnummer. För att hitta kundnumret, logga in på Arbetsförmedlingen och gå till Mina sidor, klicka sedan på länken Kontohantering. Under rubriken Företagsuppgifter hittar du ditt kundnummer.

Fungerar det inte att anmäla intresse?

Med största sannolikhet har ni en koppling sedan tidigare. Som inloggad på ditt arbetsgivarkonto klicka här och scrolla ner till Vanliga frågor för att läsa “Hur gör jag när mitt företag har ett nytt rekryteringsverktyg” och följ vidare ansökningar.

Har ditt företag inget arbetsgivarkonto?

Om ditt företag inte har ett arbetsgivarkonto hos AF behöver ni först registrera ett sådant innan det är möjligt att ansöka om koppling för annonsering via Recruto. Kontakta AF på 0771-508 508 om du har några frågor eller behöver hjälp med kopplingen.