Direktöverföring av annonser till Platsbanken

1304 views 18

För att kunna annonsera till Platsbanken via Recruto behöver du ansöka via ditt arbetsgivarkonto hos AF om direktöverföring av annonser.

1. Klicka på denna länken och logga in på ditt arbetsgivarkonto på Arbetsförmedlingen.

2. Klicka på ”Anmäl intresse”  och fyll i formuläret enligt anvisning (se bild nedan).

När ansökan är gjord tar det 1-3 dagar innan kopplingen är upprättad. Du får ett mail från Recruto när allt är klart.

Vad är ett Sender id?

Sender ID är samma som ditt kundnummer. För att hitta kundnumret, logga in på Arbetsförmedlingen och gå till Mina sidor, klicka sedan på länken Kontohantering. Under rubriken Företagsuppgifter hittar du ditt kundnummer.

Har du haft en koppling till annat rekryteringsverktyg tidigare?

Logga in på ert arbetsgivarkonto på Platsbanken och leta upp ert befintliga sender id. Ni behöver även fylla i formuläret enligt nedan bild som ni hittar längst ner på sidan genom att klicka här. Obs! Tänk på att du själv måste informera Recruto om vilket sender id ni har för att vi ska kunna aktivera er koppling.

Har ditt företag inget arbetsgivarkonto?

Om ditt företag inte har ett arbetsgivarkonto hos AF behöver ni först registrera ett sådant innan det är möjligt att ansöka om koppling för annonsering via Recruto. Kontakta AF på 0771-508 508 om du har några frågor eller behöver hjälp med kopplingen.