Så fungerar AI annonsering

44 views 1

För att kunna skapa en attraktiv annons är det viktigt med en välformulerad beskrivning. Ju mer information AI:n får av dig, desto bättre blir annonsen men det kan också räcka med att bara skriva några få nyckelord. Se två exempel nedan på beskrivningar, det bästa dock är att du testar dig fram på egen hand för att få önskat resultat.

Exempel 1 – noggrann beskrivning

Skriv en attraktiv jobbannons för en heltidsbutikschef till en klädbutik i Stockholm. Betona ansvaret för försäljning, drift och resultat, samt rollen som ledare som coachar säljare och driver butikskommunikation, kampanjer och events. Kräv erfarenhet i ledarskap, god ekonomisk förståelse och IT-kunskaper. Belys också att sökande bör vara målinriktade, självgående och ha ett intresse för mode. Inkludera information om att det är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och att tillträde sker efter överenskommelse. Uppmana till snabb ansökan då rekrytering sker löpande. Ange att frågor kan ställas till en specificerad kontaktperson hos rekryteringsföretaget.

Exempel 2 – Enkel beskrivning

Heltidsbutikschef till klädesbutik. Ansvar för försäljning, ledare och coach. Kunskaper i ekonomi och IT. Målinriktad, självgående, intresse för mode.

Hjälpte denna artikel dig?