Så fungerar ”kontaktpersoner”

77 views 6

En person som endast ska finnas med som kontaktperson eller facklig representant i själva annonsen behöver inte ha tillgång till systemet (till skillnad från användare där man lägger upp personer som ska kunna logga in). Dock behöver deras namn och efternamn matas in i systemet.

Så här gör du

1. Gå till Kontrollpanel -> Inställningar -> Kontaktpersoner
  2. Lägg till en ny kontaktperson genom att klicka på Lägg till knappen
  3. Fyll i deras namn och klicka på Spara

Du hittar sedan dina kontaktpersoner i rullgardinsmenyerna under sektionen för Kontaktpersoner när du skapar eller redigerar en annons.