Lägg till användare / administratörer

672 views 25

Användare är de personer som har tillgång till verktyget. Det är enkelt att lägga till nya och redigera befintliga användare.

När du väljer att lägga till en användare, blir denne som standard en admin utan behörigheter. Du kan även välja att skapa en ”Superadmin” (användare som har full behörighet i verktyget) genom att kryssa i rutan ”Superadmin”.

1. Gå till Kontrollpanel -> Konto -> Användare
  2. Klicka på knappen Lägg till längst ner på sidan
  3. Fyll i formuläret med uppgifterna för den nya användaren

Om du använder både rekryteringsverktyget och bemanningsverktyget kan du begränsa användarens tillgång genom att tilldela vilket verktyg den nya användaren ska ha tillgång till. Under Kontrollpanel -> Konto -> Behörigheter tilldelar du vidare tillgång till en specifik arbetsplats.