Tips om jobb – Så funkar det

252 views 16

I Kontrollpanelen -> Abonnemang aktiverar du Tips om jobb. I Bas-varianten ingår att det skickas upp till 200 jobb-mail/vecka om lediga jobb till prenumeranter. I kostnadsbelagda ”Plus” varianten kan du skicka upp till 5 000 jobb-mail/vecka.

När du har aktiverat Tips om jobb i Kontrollpanelen hittar du en ny sektion i samband med annonsskapandet som heter just ”Tips om jobb”. Du väljer vid varje annonstillfälle om du vill att kandidater ska kunna prenumerera på liknande jobb. Prenumerationen baseras på det yrkesområde som du väljer och det geografiska området som sätts för annonsen.

När kandidater har skickat in sin ansökan kan de välja att få veckovisa erbjudande om jobb framöver. Detta genom att enkelt klicka ”Ja tack”.

Inloggad som en kandidat kan man välja att utöka områden och yrken för sin jobbprenumeration. Detta för att kunna bli sökbar för fler typer av jobb hos aktuell arbetsgivare. Man kan även välja att när som helst stänga av sina prenumerationer.

Genom att klicka på ”Redigera” väljer man som kandidat genom två olika rullistor de Yrkesområden och Geografiska områden som man vill bli sökbar för jobb inom.