Så här fungerar lediga jobb widgeten

282 views 13

Ni kan enkelt visa upp era annonser genom på er egen webbsajt att använda vår smarta Widget som finns tillgänglig genom er kontrollpanel.

För att bestämma vilka annonser som syns i denna widget, gör följande.

1. Börja med att skapa en kanal som heter något lämpligt under under Kontrollpanel -> Publiceringskanaler (tex. ”Vår webbsajt”).
  2. Skapa sedan en annons och välj ”Vår webbsajt” under Egna kanaler för att bestämma att annonsen även ska visas där.
  3. Lägg sedan in kodsnutten på er webbsajt där ni vill visa annonserna genom att kopiera widgetkoden som du hittar under Kontrollpanel -> Publiceringskanaler.
  4. För att justera exakt vilket innehåll som visas i widgeten samt vilka färger som används, klicka på redigera knappen bredvid widgeten.