Annonsering till social media via Recruto

256 views 10

Recruto erbjuder en kostnadsbelagd tjänst för att annonsera via social media. Det innebär att du väljer mellan tre alternativ till budget för annonsen (Small, Medium eller Large). Skillnaden mellan betald annonsering och att publicera annonsen som ett vanligt inlägg på social media är att med betald annonsering är det möjligt att nå ut till specifika målgrupper, dit “vanliga” inlägg aldrig når.

En betald annons syns oftare än ett vanligt inlägg. En betald annons får därför många fler visningar och fler klick än en vanlig annons.Annonseringen och optimeringen sker under Recruto jobbs varumärke som i grunden är en jobbportal specifikt framtagen för att se till att dina annonser når fler kandidater och dessutom på ett snyggt sätt. Den kostnadsfria jobbportalen recrutojobb.se har vi skrivit om tidigare och du hittar mer info om Recruto jobb här.

Publiceringsalternativet till Social media (Facebook och Instagram) hittar du under publiceringskanaler när du skapar din annons. Ansökningarna kommer som vanligt in i rekryteringsverktyget och det är enkelt att följa vilka ansökningar som generats från Recruto´s arbete (så kallad klickspårning). På så sätt är det enkelt för dig att avgöra hur bra annonsen presterat och om det var värt insatsen. Tänk dock på att det inte bara är antal ansökningar som är viktigt utan visning (s.k. Impressions) av er annons som vi uppskattar till 25 000 – 50 000 för ”Small-paketet” är en bra sätt av marknadsföra sitt företag/sina kunder och för att bygga sitt/sina kunders varumärke.

Hjälpte denna artikel dig?