Så fungerar publiceringskanalerna

189 views 7

Använd dig av publiceringskanalerna för att styra vart din annons syns.

Platsbanken
Kopplingen till Platsbanken (AF) är grundläggande men det finns också möjlighet att publicera annons genom andra kanaler som tex MetroJobb och BlocketJobb.

Kostnadsbelagda
Kostnadsbelagda publiceringskanaler kräver att du aktiverar dessa först innan de kan börja användas. För att aktivera en kanal klickar du på respektive knapp bredvid kanalen du vill använda. Observera att särskilda villkor gäller för varje kanal och att en kostnad utgår vid varje publicering.

Egna publiceringskanaler
Egna publiceringskanaler innebär att det skapas en länk med en egen rss-feed och html-feed som kan läsas in på valfria ställen. T.ex. kan ni skapa en kanal ”Intranät” och läsa in RSS-feeden på en intern sida och bara välja att publicera intern-annonser där.