Manuell visning av annonser på LinkedIn

171 views 12

Det är enkelt att dela annonser som ni skapat i Recruto’s verktyg på er LinkedIn sida. Här går vi igenom hur ni gör en s.k. manuell delning.

Gör så här

1. Klicka på kugghjuls-symbolen under aktuella annonser i anslutning till berörd platsannons som ska postas på LinkedIn.
  2. Välj klickspårning för att enkelt kunna se vart dina ansökningar kommer från, i det här fallet LinkedIn.
  3. Kopiera länken till platsannonsen.
  4. Klistra in länken i textfältet på LinkedIn

Observera:Det är viktigt att du har satt en generell bild/logotype för sociala medier i Kontrollpanelen -> Portalinställningar i Recruto alternativt att du har valt en specifik bild/logotype för sociala medier i samband med skapandet av din annons för att försäkra dig om att annonsen ska visas korrekt i sociala medier.

Visas inte korrekt bild?
Om annonsen visar en felaktig eller äldre bild så kan du manuellt ”skrapa” den genom att gå till LinkedIn’s verktyg för detta. Klistra helt enkelt in länken och klicka på Inspect knappen tills annonsen visas korrekt.