Lägg till händelser i privat kalender

192 views 9

Du kan enkelt nå alla dina kalenderhändelser som skapas i rekryteringsverktyget i externa programvaror också som t.ex. Outlook för att samla allting på ett och samma ställe. Nedan går vi igenom hur du sätter upp en prenumeration.

Så här gör du:

1. Gå till Kalender
  2. Under kalendern hittar du en så kallad RSS feed i form av en URL
  3. Kopiera hela denna URL
  4. För att prenumerera på kalendern så måste du lägga till den som källa i din externa kalender, detta görs på olika sätt beroende på vilken programvara du använder. Nedan finner du instruktioner för några av de mest populära.

Lägg till feed i extern programvara

Kalender för Mac OS
Outlook eller Outlook 365
Google Calendar