Lägg till en ansökan manuellt

210 views 12

Om kandidaten inte själv kan registrera en ansökan eller om du behöver ta hand om ansökningar som du får in på annat sätt, t.ex. genom e-post eller telefon.

Under Ansökningar för en specifik annons finns möjlighet att lägga till en ansökan manuellt. Klicka på knappen Lägg till ansökan manuellt för att börja processen.

Urvalsfrågor
Om du tar emot en ansökan via telefon kan du ställa frågorna som är relaterade till yrket och skriva in svaren du får av kandidaten. Läs mer om urvalsfrågor under Lär dig mer.

Personuppgifter
Gå vidare med att ange ansökarens uppgifter. Notera att alternativ som är markerade med röd stjärna är obligatoriska.

Bifoga foto
Du kan även lägga till ett foto till en ansökan.

Personligt brev
Det går också att lägga till ett personligt brev till ansökan om detta finns.

Bifoga cv
Om du har tagit emot ansökan via e-post som innehåller ett cv kan du även lägga till detta manuellt.