Så går ansökningsprocessen till

149 views 8

Här går vi igenom hur det går till när en kandidat söker till en specifik annons. När annonsen är publicerad på önskade publiceringskanaler är det möjligt för kandidater att registrera sig. Detta sker via en ansökningslänk i platsannonsen.

Ansökningsformuläret
När kandidaten klickat på länken i vald annons öppnas ett registreringsformulär. Om kandidaten sökt till en annons hos er vid ett tidigare tillfälle så kopplas ansökan till deras befintliga konto.

Har du valt att skapa urvalsfrågor kommer dessa överst i formuläret. Sedan följer de obligatoriska kontaktuppgifterna som tex namn, telefon, mailadress. Slutligen får kandidaten möjlighet att bifoga sitt cv.

Bekräftelse via e-post
När kandidaten har fyllt i informationen i formuläret och klickat på knappen Slutför så kommer det genereras ett automatiskt mail som skickas till e-postadressen kandidaten angav för att bekräfta att ansökan har registrerats.