Kalendern för arbetsgivare

126 views 7

Kalendern ger dig en överblick av olika aktiviteter så som annonser och intervjuer. Via kalendern kan du snabbt få en överblick över dina för tillfället publicerade platsannonser. Du kan även se när du har intervjuer inbokade och med vem.

Olika event
Platsannonser och intervjuer skiljs åt med olika färger. Du kan klicka på de enskilda eventen för att få mer information om det.

Tips! Du kan filtrera platsannonser i kalendern. Det kan vara bra att göra om du har många annonser och intervjuer i kalendern. Detta gör du genom att välja i rull-listen längst ner under kalendern.