Komplettera din profil

1620 views 53

Om du önskar att komplettera din profil med personliga uppgifter såsom adress, arbetslivserfarenhet, språk du behärskar, referenser etc. så är det enkelt.

Gå till profiluppgifter i navigationen och klicka sedan på Redigera knappen i sektionen du vill ändra i.

Det är lika enkelt att radera något genom att först klicka på Redigera knappen i sektionen du vill ta bort något i och sedan klickar du på Ta bort knappen bredvid uppgifterna du inte längre önskar ha kvar.