Radera ditt konto

688 views 24

Om du inte längre önskar finnas kvar i Recruto’s verktyg och vill ta bort din profil har du själv möjlighet att göra detta enkelt och smidigt.

Gör så här

1. Logga in på ditt konto
  2. Gå till din personliga meny (representeras av ditt namn) och välj Radera konto
  3. Fyll i ditt lösenord och klicka sedan på Radera ditt konto

Observera att när du raderat ditt konto att du inte längre har möjlighet att logga in eller få erbjudanden om jobb.