Så fyller du i tillgänglighet i Kalendern

512 views 18

Precis som i anslagstavlan kan du i kalendern hitta information om lediga pass och se dina bokningar. Det är också här som du fyller i när du vill vara tillgänglig för arbete.

För att ange tillgänglighet:

1. Logga in på ditt konto
  2. Gå till Kalender i navigationen
  3. Klicka på dagen du vill påbörja din tillgänglighet

I fönstret som öppnas väljer du mellan vilka tider som du önskar stå tillgänglig för arbete (glöm inte att klicka spara). Som hjälp att fylla i din tillgänglighet kan du Upprepa till fler dagar som repeterar den tid du anger för kommande veckodagar automatiskt.

Tänk på att det är upp till din arbetsgivare att välja om du ska kunna ”intresseanmäla” till lediga pass eller om du ska kunna ”boka dig själv”. Hör vad som gäller med just din arbetsgivare för att undvika missförstånd i samband med bokningar.