Kompetensbanken

36 views 0

I kompetensbanken finns samtliga era ställföreträdare, både nya kandidater och befintliga. Alla nya kandidater hamnar automatiskt i statusfliken Ny.

Genom att klicka på namnet i listan kan ni läsa mer om kandidaten på dennes Kontaktkort (mer info om Kontaktkort finns i artikeln Kontaktkort).

Statusflikarna hjälper er att sortera och följa kandidater och ställföreträdare genom era processer, till exempel genom lämplighetsprövningens olika steg. Markera ett namn och släpa till den statusflik ni vill.

Ni väljer själva vilka statusflikar ni vill lägga upp och vad de ska heta med redigerings- knappen. Fliken ”Ny” och ”Blockerad” visas alltid som standard.

Med funktionen Taggar kan ni lägga till egna kriterier med särskilda erfarenheter, kompetenser eller egenskaper hos ställföreträdaren. Detta är utöver de uppgifter som ställföreträdaren fyllt i ansökningsformuläret. Taggarna hjälper er när ni ska söka och filtrera bland era ställföreträdare. Taggarna skapar ni i kontrollpanelen.