Redigera en inskickad tidrapport

258 views 12

När någon har jobbat ett pass och er organisation använder modulen för tidsrapportering (Time) så har dina vikarier själva möjlighet att skicka in tidrapporter exakt under vilka tider de jobbade. Om det i något fall skulle visa sig att tidrapporten behöver redigeras så har du som arbetsgivare möjlighet att göra detta.

Gör så här

1. Gå till Bemanna -> Tidrapporter
  2. Leta upp det arbetade passet och klicka på Redigera knappen (ikon med en penna)
  3. I fönstret som öppnas ser du en komplett överblick över jobbpasset
  4. För att redigera tiderna klickar du på Meddela/Redigera knappen
  5. Ändra tiderna enligt önskemål
  6. Klicka på Slutför

Observera: Tänk på att du har möjlighet i samband med att du redigerar jobbpasset att meddela personen som jobbade om ändringen genom att kryssa i rutan framför det sättet du vill använda för att skicka meddelandet.