Attestera tidrapporter

360 views 17

När någon har jobbat ett pass och er organisation använder modulen för tidsrapportering så har dina vikarier själva möjlighet att skicka in tidrapporter exakt under vilka tider de jobbade. Du attesterar sedan helt enkelt de inskickade tidrapporterna och låser därmed dom för ytterligare ändringar.

Gör så här

1. Gå till Bemanna -> Tidrapporter
  2. Leta upp det arbetade passet och klicka på Redigera knappen (ikon med en penna)
  3. I fönstret som öppnas ser du en komplett överblick över jobbpasset
  4. För att attestera klicka på Attestera knappen
  5. Passet attesteras automatiskt

Observera: Enbart pass med inskickade timmar är möjliga att attestera.