Godkänna ställföreträdare för uppdrag

10 views 0

Efterhand som era nya kandidater och befintliga ställföreträdare hamnar i kompetensbanken behöver ni aktivera dem för att de ska kunna ta del av aktuella uppdrag på den digitala anslagstavlan.

Du aktiverar ställföreträdaren genom en enkel knapptryckning i kontaktkortet under rubriken Uppdrag. Kontaktkortet öppnar ni genom att klicka på namnet.

Ställföreträdare som är aktiverade får en grön markering i kompetensbanken och kan nu se nya uppdrag på den digitala anslagstavlan.