Ställ in administrationsrättigheter för användare

24 views 0

Adminbehörigheter tilldelar du via Kontrollpanelen > Behörigheter

I listan över dina användare väljer du att specificera vilka arbetsplatser/ kommuner en användare ska ha tillgång till genom att klicka på redigera.

Det kan vara en, flera eller alla arbetsplatser/kommuner. Man kan också låta samtliga användare vara superadmin.

Varje överförmyndarkontor behöver en superadmin. Som superadmin har man möjlighet att göra alla typer av inställningar via Kontrollpanelen och nå all data kopplat till kontorets portal hos Recruto.

Om ni ingår i ett samarbete med flera kommuner och någon kommun saknas när ni ska tilldela behörigheter lägger ni till kommunen i Kontrollpanelen > Arbetsplatser.