Översikt aktuella uppdrag

4 views 0

Under rubriken Annonser och fliken Aktuella får kontoret en översiktlig sammanställning på de aktuella uppdrag som ligger på er digitala anslagstavlan. Antal uppdrag, intresseanmälningar per uppdrag och vilka som sökt. Här kan man också välja om man vill få en notis när det kommer en ny intresseanmälan och möjlighet att kopiera ett befintligt uppdrag.

Genom att klicka på respektive uppdrag får man upp en lista på de kandidater som anmält sitt intresse. Precis som i Kompetensbanken kan man dra kandidaten till relevant flik samt meddela sig med kandidaterna.