Meddelandefunktion

10 views 0

I Kompetensbanken kan ni kommunicera med era ställföreträdare via Recruto ́s interna och säkra e post-lösning. Endera genom meddelandefunktionen i kontaktkortet för respektive ställföreträdare eller genom att välja den eller de ställföreträdare ni ska adressera i huvudvyn för Kompetensbanken och välja Skicka e-post under funktioner.

All mailkorrespondens loggas under aktiviteter

Ni kan effektivisera er kommunikation med ställföreträdarna genom att skapa färdiga e-postmallar. Dessa sparar både tid och gör att dina utskick blir lite personligare.

Det finns ett antal färdiga e-postmallar i meddelande- funktionerna för att underlätta för er. Dessa kan ni välja att använda, redigera eller lägga in helt nya i kontrollpanelen (E-postmallar). All korrespondens loggas i kontantkortet.